Haccp

Amiért minket válassz:

  • Személyreszabott, professzionális HACCP* kézikönyv a területi hatósági ellenőrök igényeinek megfelelően,
  • garanciális dokumentációkészítés,
  • folyamatos support, segítségnyújtás és teljeskörű tanácsadás,
  • revízió lehetőségek biztosítása,
  • referenciáink,
  • több mint 15 éves tapasztalat a vendéglátásban és a minőségbiztosítás területén.

A Haccp kézikönyvet egy alapos felmérés után szakembereink a kapott információk alapján az egységedre szabottan alakítják ki.

  • Ennek ára az egységtől függően 20.000 Ft-tól kezdődik.

Ha bármi kérdésed van hívj minket bizalommal, vagy töltsd ki és küldd el az ajánlatkérő űrlapot, és kollégánk rövidesen kapcsolatba lép veled.

* A HACCP a veszélyelemzés és a kritikus szabályozási pontok rendszere, egy tudományosan megalapozott és módszeres rendszer, amely az élelmiszer biztonságáról való gondoskodás érdekében megállapítja a jellemző veszélyeket és kijelöli a szabályozásukra szolgáló intézkedéseket. Az általunk készített HACCP kézikönyv tartalmazza az Ön egységére vonatkozó összes kockázatot, szabályozást, technológiai leírást és cselekvési tervet a beszerzéstől a hulladékok kezeléséig kompletten. Egyéb információk: https://portal.nebih.gov.hu/-/vendeglatas-ghp

haccp