Amiért minket válassz:
A Haccp kézikönyvet egy alapos felmérés után szakembereink a kapott információk alapján az egységedre szabottan alakítják ki.
Ha bármi kérdésed van hívj minket bizalommal, vagy töltsd ki és küldd el az ajánlatkérő űrlapot, és kollégánk rövidesen kapcsolatba lép veled.
* A HACCP a veszélyelemzés és a kritikus szabályozási pontok rendszere, egy tudományosan megalapozott és módszeres rendszer, amely az élelmiszer biztonságáról való gondoskodás érdekében megállapítja a jellemző veszélyeket és kijelöli a szabályozásukra szolgáló intézkedéseket. Az általunk készített HACCP kézikönyv tartalmazza az Ön egységére vonatkozó összes kockázatot, szabályozást, technológiai leírást és cselekvési tervet a beszerzéstől a hulladékok kezeléséig kompletten. Egyéb információk: https://portal.nebih.gov.hu/-/vendeglatas-ghp